Rólunk

Szigetközi PC Szerviz néven indult 2004 októberében Borbényi János alapításával a szigetközi számítástechnikai vállalkozás. Hamar felismertük, hogy az informatikai szolgáltatásokat érdemes kiegészíteni az irodaellátással, így szélesebb portfólióval kerestük meg a helyi cégeket, önkormányzatokat. 2006-ban költöztünk át a frissen épült győrladaméri telephelyünkre, ahol folyamatos fejlődés és bővülés mellett tudtuk évről-évre növelni elégedett ügyfeleink számát. 2008 januárjában alapítottuk meg a SZIGETKÖZ.NET Kft.-t, ezen a néven kerültünk a köztudatba és jutottunk el egyre több ügyfélhez szűkebb és tágabb környezetünkben. 2015-ben a bővülés és megújulás jegyében nyitottuk meg Győrzámolyon új üzletünket.

Ügyfeleink elégedettsége volt a legjobb hírnök számunkra, idővel nem csak a lakosságot szolgáltuk ki, hanem egyre nagyobb vállalkozások bíztak meg minket informatikai rendszerük kialakításával és felügyeletével. A folyamatos képzéseknek köszönhetően napjainkra széles ismeretekkel rendelkezünk komplex vállalati rendszerek tervezésében, megvalósításában és üzemeltetésében.

Ügyfeleink nyugodtan hátradőlhetnek székeikben, mert nálunk a legnagyobb biztonságban tudhatják informatikai rendszereiket.

© SZIGETKÖZ.NET Kft. - Székhely: 9174 Dunaszeg, Nefelejcs u. 23. - Üzlet: 9172 Győrzámoly, Erdősor u. 16. - Tel./fax: + 36 96 602 211 - Mobil: +36 70 429 6722